Undvik onödigt stambyte – beställ stamspolning Stockholm istället

  • Två personer från Spol och Sug

Vill ni investera i er fastighet? Precis som att motverka och förebygga rost på en bil kan stamspolning Stockholm skydda er fastighets rörsystem från allvarlig skada. Sedan 1989 har vi hjälpt bostadsrättsföreningar och företag med stamspolning Stockholm och har därför erfarenheten som ni behöver.

När ni tecknar ett underhållsavtal med oss får ni bland annat:

  • Förlängd livslängd på era rörstammar med flera år.
  • Bättre flöde i hela fastigheten.
  • Minimerad risk för potentiella vattenskador.

Förebyggande och trygg stamspolning Stockholm

Måste ni göra ett stambyte? Bara för att en byggnad är gammal betyder det inte alltid att rören eller ledningarna är förstörda. För en bostadsrättsförening är det dessutom en stor kostnad att genomföra ett stambyte. Låt oss undersöka rören istället och se om de är värda att investera i. Ni tjänar på det!

När vi spolar rören för att sedan inspektera dem ser vi hur pass mycket beläggning det finns. Efter det börjar vi med att spola era rör och stamrensa. Stamspolningen ser till att ta bort lättare belägg. I vissa fall behövs det också en stamrensning och då använder vi oss av ett speciellt redskap som skrapar bort de tuffare beläggen. Rören blir precis som nya.

”Länge leva rören”

Ni behöver inte oroa er längre. Vår stamspolning Stockholm och stamrensning har bevisat kunna förlänga livslängden på alla typer av rör, från stora till små. Dessutom använder vi oss alltid av de senaste redskapen och den senaste tekniken för att göra jobbet på ett så säkert sätt som möjligt. Tillsammans med utbildad personal med lång erfarenhet kan vara säker på att era rör är i trygga händer.

Vill ni veta mer om hur ni kan teckna ett underhållsavtal och förlänga livslängden på era rör? Ring oss på 08-470 52 10 eller klicka här för ytterligare kontaktinformation. Ni kan även fylla i formuläret här till höger.

Kontakt

Kontakta oss dygnet runt för mer information

08-470 52 10