Tömning av fettavskiljare – Vi hjälper er!

Alla fettavskiljare kräver regelbundet underhåll. Här ingår tömning, rengöring och vattenpåfyllning. Vi har över 20 års erfarenhet av tömning av avskiljare för restaurang och andra verksamheter, samt för privatpersoner. När ni tecknar ett avtal med oss offererar vi gärna ett fast pris åt er och garanterar ett noggrant arbete in i minsta detalj. Oväntade problem? Ingen fara. Vi informerar alltid fortlöpande och föreslår snabbt en passande åtgärd.

Vår tömning av fettavskiljare Stockholm innebär för er som kund att ni slipper:

  • Översvämning i källare.
  • Stopp i avloppet.
  • Utsläpp av förorenat vatten som skadar miljön och reningsverk.
  • Dålig lukt som snabbt sprider sig i lokalen.

Vi är godkända av Stockholm Vatten

Inte säker på reglerna? Stockholms Spol & Sug är godkänd entreprenör av Stockholm Vatten. Vi är alltså väl insatta i de normer som kommunen har gällande tömning, frekvens och andra bestämmelser. Vi ser alltid till att föra journal på alla tömningar, eller andra arbeten i samband med fettavskiljaren. För er som kund betyder det här att ni har allt väl dokumenterat, vilket är en fördel vid till exempel inspektion av VA-verket. Med andra ord: Ni kan koppla av, allt ni behöver finns i avtalet.

Installation & förebyggande åtgärder – fettavskiljare

Saknar ni fettavskiljare? Vill ni slippa överflödigt fett i avloppet? Våra duktiga montörer ser till att hjälpa er med installationen. Vi kan dessutom bistå med rådgivning för vilken modell som skulle passa just er lokal vare sig ni är en restaurang, ett bageri, ett café eller bedriver någon annan verksamhet. Ingår gör också vår förebyggande högtrycksspolning som minimerar risken för stopp i köksavloppen eller akuta avloppsstopp.

Hur kan vi bli bättre?

”Det största rummet, har utrymme för förbättring”. Låt oss veta vad ni tycker om vår tömning av avskiljare och vad som önskas i framtiden i ert avtal.

Kontakta oss för mer information

Förutom att hjälpa er med installation och löpande underhåll av er fettavskiljare kan vi se till att ni inte får stopp i köksavloppen, med förebyggande högtrycksspolning minimerar ni risken för akut avloppsstopp. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er.

  • TÖMNING AV fettAVSKILJARE

Kontakt

Ring 08-470 52 10 eller mejla info@spolosug.se om just er avskiljare så återkommer vi med en kostnadsfri offert.