Vi gör jobbet lite bättre med moderna sug- och spolbilar i Stockholm.

  • Personalbild Stockholm Spol och Sug

Rätt utrustning gör skillnad och minimerar kostnaderna. Stockholms Spol & Sug har en samling moderna sug- och spolbilar redo att hjälpa er. Tillsammans med erfaren och kvalificerad personal utför dessa fordon olika typer av arbeten för både stora och små kunder. Hit hör fastighetsägare, byggbolag, offentliga sektorn och privatpersoner.

Sugbilar för både underhåll & akuta jobb

Är ni i behov av stamspolning? Våra spolbilar, sugbilar och servicebilar är perfekt lämpade för underhållsspolning för alla typer av rör. Vi har genom åren haft många nöjda kunder, tack vare pålitliga bilar och kompetent personal som alltid sköter jobbet galant.

Några av fördelarna med underhållspolning är att:

  • Rörstammarna i ert hus inte slammar igen, vilket motverkar översvämning och dålig lukt.
  • Rörstammarnas livslängd förlängs och gör att ett stambyte inte blir aktuellt i samma utsträckning.

Spol- & sugbils jour

Ibland är det bråttom. Akuta situationer gör att man behöver snabb och kompetent hjälp. När ni ringer oss skickar vi ut en spol- eller sugbil, beroende på vad situationen kräver, direkt. Hos oss kan man känna sig trygg i vetskapen att översvämningen snart är borta.

Brunn och pool

Ni har väl inte missat att vi har vattenleveranser? Vare sig man är ute på landet och har en brunn med dricksvatten som ska fyllas, eller en pool som barnen vill dyka ner i, har vi en lösning som passar er. Hos oss kan ni också teckna ett avtal för vattenleveranser och hur ofta vi ska komma med leveranserna.

Dagvatten

Vi utför underhåll av dagvattenbrunnar, stenkistor och spolar stuprör.

Vi suger dagvattenbrunnar både stora som små. Dagvattenbrunnar kan innehålla grus, slam sten, löv m.m. Vid byggen brukar det även innehålla byggrester. Med dessa saker i brunnarna försvinner funktionen av det fungerande vattenflödet. Brunnar som innehåller dessa saker blir det lätt stopp i och risken för översvämningar ökar. När det regnar blir brunnarna fortare översvämmade och det leder till akuta jobb. Se över tömningsintervallen så slipper ni onödiga kostnader. Dagvattenbrunnar skall även ha fallskydd detta ordningslagen från 1 april 1994 kräver erforderliga säkerhetsanordningar i brunnar för att förhindra olyckor. Läs mer om den här.

Saknar era dagvattenbrunnar det kontakta oss så installerar vi det åt er.

Farligt avfall

Vi tänker på miljön och säkerheten. Samtliga av våra spolbilar och sugbilar är utrustade med ADR. Som vi nämnde ovan gör rätt utrustning skillnad, men inte enbart genom en lägre kostnad. Vi garanterar en säker transport för allt avfall och att det sedan tas hand om på rätt sätt.

Kontakta oss

Behöver ni vår hjälp? Ring 08-470 52 10 eller maila info@spolosug.se om just ert objekt så återkommer vi med kostnadsfri offert till er.