Referenser

carnegiebryggeriet

” Vi på Nya Carnegiebryggeriet har använd Stockholms Spol & Sug sedan vår start i februari 2014. För att kör vårt draver och fett till deponi. De är alltid pålitliga, trevliga och väldigt flexibla, även på kort varsel. De jobbar effektivt och håller alltid rent och snyggt efter sig. Vi har aldrig haft ett enda klagomål. “

- Carnegie Bryggeriet

vasakronan

 

“Jag är väldigt nöjd med deras arbete. De är lyhörda för mina hyresgästers behov. Jobbar snabbt och effektivt med utmärka resultat. Riktiga proffs.”

- Monica Lindgren, Vasakronan AB
Drifttekniker

trexab

“En smidig organisation med flexibla och korta ledtider, bra kommunikation med en stor portion innovation. Det krävs dagligen av oss som har byggservice inom nischen Lokaltrafik som ryggrad och Spol & Sug är en given leverantör vi ser många kommande år tillsammans med.”

-Trexab

restaurang bankomat

” Spol & Sug har sedan dag 1 varit väldigt professionella i deras bemötande och utförande. Vi har som restaurang fått fantastisk hjälp med allt från stopp i avlopp till installation och underhåll av vår fettavskiljare. Deras trevliga bemötande och snabba handlingstid gör dem till vårt självklara val i alla frågor som rör avlopp. Jag rekommenderar varmt deras tjänster. “

-Tapi Andrén
Grundare & VD Restaurang Bankomat Odenplan

restaurang bankomat

Med sitt personliga bemötande, högkvalitativa utförande och sina  innovativa lösningar, är Stockholm Spol och Sug en naturlig leverantör till oss på Caverion när vi tar oss an de utmaningar där alla andra går bet. Dom är alltid på hugget och alltid pålitliga.

- Tobias Sjölund
Distriktschef MSO SL

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss på Rejta.se