Logga spolosug

Vi söker personal

Företaget

Stockholms Spol & Sug AB startade 1989 och har sedan dess haft förmånen att bistå företag, privatpersoner, fastighetsägare, samfälligheter, rörfirmor, byggmästare och konsulter med alla problem som kan uppstå med avloppen både i och utanför fastigheter. Vi har idag 6 st slam- och spolbilar och 3 st servicebilar. Vi är ett litet företag där du som person blir en individ och där du kan vara med och påverka, din insats kommer att synas!

 

Arbetet

Det är ett varierande arbete med många olika arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. I arbetet ingår slamsugning, högtrycksspolning, tömning fettavskiljare, rörinspektioner och div rörarbeten. Arbetstiderna är initialt mellan 07.00-16.00 måndag till fredag, arbetet kräver en del övertid så du bör vara flexibel. Vi utgår från Spånga och arbetar i Stockholm med omnejd.

 

Personligheten

Vi söker dig som har C-körkort och kan arbeta med fysiskt tunga arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är ansvarstagande, noggrann och en problemlösare. Vi söker dig som är positiv och trivs med att arbeta i ett team men att du även kan arbeta självständigt när det behövs. Arbetet kommer innebära kundkontakt så det kräver att du är social och har en god svenska i tal och skrift.

Utbildningsbakgrund
Krav på att du har C-körkort, YKB utbildning och erfarenhet av detta yrke. Meriterande om du även innehar ADR tank.
Erfarenheter
Du arbetat med liknande arbetsuppgifter och har VVS kompetens sedan tidigare. Din personlighet och inställning värderas högt. Vi ser gärna att du har intresse av bilar, meka alternativt gått en fordonsteknisk utbildning.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal
Tillträde enligt överenskommelse, snarast möjligt.

 

Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

 

Skicka ditt personliga brev och CV till ekonomi@spolosug.se