Tömning av byggtoaletter

HandfatVi tömmer era byggtoaletter/bajamajor åt er. Slipp det mindre fascinerande arbetet, låt oss fixa det åt er till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är alltid punktliga, säger vi att vi ska komma en viss tid så är vi där då. Fast pris i hela stor Stockholm, ni ringer, vi tömmer.

Snabb & effektiv tömning

Dessa toaletter har många olika namn; Byggtoa, holk, toavagn, bajamaja, slamtoa eller festivaltoa. Oavsett vad ni kallar dem, hjälper vi er att tömma dessa. Vi tömmer toaletterna snabbt och effektivt. Behöver ni få dem påfyllda med saneringsmedel så står vi till tjänst även med detta.

Undvik lukt genom att tömma regelbundet

Toaletterna bör tömmas i god tid så inte lukt och bakterier sprids. Om man vet att toaletten ska stå på en arbetsplats en längre tid kan vi lägga in tömningen på ett schema så slipper ni ha koll på när den ska tömmas, då gör vi det åt er!

Kontakta oss

Vi hjälper markföretag, byggföretag och uthyrningsföretag med tömning av byggtoaletter/bajamajor. Vi tömmer alla typer av portabla toaletter. Har ni frågor om just era toaletter eller vill ni ha offert direkt? Då ska ni inte tveka att höra av er till oss. Vi nås genom vårt kontaktformulär nere till höger eller via telefon: 08-470 52 10 eller mail: info@spolosug.se.