Socialsanering i förorenade miljöer

Socialsanering Stockholm handlar om att sanera i miljöer som är extremt förorenade. Oftast innebär det miljöer som ordinarie städpersonal inte arbetar i och därför inte åtgärdar. Socialsanering kan användas av bland annat socialtjänst och hyresvärdar, där personer levt i någon form av sanitär misär. Till exempel ett hem som utsatts för blod och avföring. Även liksanering kan behövas, där en avliden person blivit liggande en tid. Ofta beror ett beslut om socialsanering på att ett hem har utsatts för vanvård, att en avliden person har funnits kvar i bostaden en längre period eller att det har begåtts ett allvarligt brott där. Ofta förekommande kan vara blod och avföring efter djur eller personer som levt i misär. Men vi gör det bästa för att våra kunder skall få en nystart genom att socialsanera deras hem och boendemiljö.

Så fungerar socialsanering Stockholm

Saneringsarbetet går ut på att så långt det är möjligt återställa den ursprungliga miljön, genom att sanera den från såväl avfall som obehaglig lukt. Desinficering är ett självklart moment. Andra åtgärder kan vara att genomföra vissa rivningar för att komma till rätta med problemet.

För en diskret, smidig och professionell socialsanering som är utförd på bästa sätt så krävs stor kunskap och den besitter vi! Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi arbetar med socialsanering, liksanering och desinficering. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med bokningsförfrågan eller frågor.

Kontakt

Ring 08-470 52 10 eller mejla info@spolosug.se om just ert objekt så återkommer vi med en kostnads fri offert på ert objekt.

Vi erbjuder socialsanering i hela Stockholm b.l.a. i nedan oråden
Botkyrka , Danderyd , Ekerö , Haninge , Järfälla . Huddinge , Lidingö , Nacka , Norrtälje ,Nykvarn , Nynäshamn , Salem , Sigtuna , Sollentuna , Solna , Bromma , Enskede , Årsta , Skarpnäck , Hägersten , Liljeholmen ,Kista , Hässelby ,Vällingby , Spånga , Kungsholmen , Gamla Stan , Södermalm , Bredäng ,Vasastan , Norrmalm , Älvsjö , Farsta , Östermalm , Djurgården  , Sundbyberg , Södertälje , Tyresö , Täby , Upplands Väsby , Upplands-Bro ,Vallentuna ,Vaxholm ,Värmdö , Österåker