Minska utsläpp lättare och förebygg olyckor med våra tjänster för oljeavskiljare

Låt inte förorenat vatten komma in i dagvattensystemet. Vi hjälper er med tömning och spolning av oljeavskiljare. Har ni en oljeavskiljare i tvätthall, industri, bensinstation, verkstad eller någon annanstans? Vi har en helhetslösning som passar just ert företag när ni tecknar ett avtal med oss.
Fördelen för er som kund är att vi ser till att:

  • Inspektera samtlig utrustning noga innan vi gör rent.
  • Lämnar förslag på framtida lösningar som hjälper er att minimera kostnaden.
  • Gör ett noggrant, regelbundet jobb varje gång.
  • Följer upp arbetet med feedback.

Varför är det viktigt?

Varje år rinner mängder med förorenat vatten ut i våra svenska vatten. En oljeavskiljare hindrar bensin och andra ämnen att störa den biologiska processen i reningsverken, vilket motvetrkar fara för miljön. När vi spolar och tömmer er oljeavskiljare ser vi till att den gör jobbet och ni slipper att oroa er för eventuella utsläpp.

Vet ni vilka regler och krav som finns i kommunerna? Varje kommun definierar vad som måste kontrolleras gällande besiktningar. Stockholms Spol & Sug har full koll på vilka regler och bestämmelser som gäller i er kommun och ser till att ni uppfyller dem år efter år.

När olyckan är framme

Har det skett en olycka? Oljespill är vanligare än vad ni tror och måste saneras direkt. Vi har lång erfarenhet av att sanera olja oavsett omfattning och plats. Vår personal har dessutom certifierad utbildning och använder sig alltid av fasta rutiner, vilket gör att ni är i trygga händer.

Till oss kan man ringa dygnet runt. Vi kommer så fort vi kan och har alltid rätt utrustning för alla uppdrag, både spillolyckor, regelbunden kontroll eller andra åtgärder.

Minimera era kostnader och minska utsläppen redan idag. Gör en offertförfrågan här.