IMG_3684

Undvik översvämning – slamsug dagvattenbrunnarna

När våren kommer ökar risken för att dagbrunnarna översvämmas. Vänd dig till oss på Spol & Sug så ser vi till att slamsuga och spola rent i din dagvattenbrunn i tid!

Nu verkar det som att våren äntligen har kommit – fåglarna kvittrar, parkerna blommar och dagvattenbrunnarna översvämmas. Vänta, va? Ja parkeringsplatser, gårdar och garageplatser hamnar lätt under vatten efter sandsopningen. Så vad kan man göra för att undvika detta otrevliga vårtecken? Kontakta oss på Spol & Sug såklart!

Slamsug och spola rent

Vi på Spol och Sug hjälper dig mer än gärna att slamsuga och spola rent dagvattenbrunnarna. Om man gör detta i tid försvinner risken för översvämningar som kostar både pengar och tid att få bort. Med många års erfarenhet kan vi, tack vare den senaste utrustningen och välutbildad personal, spola rent lika snabbt som skonsamt.

Både privatpersoner och företag

Till oss kan du vända dig både som privatperson och som företag. För oss finns det inget jobb som är för stort eller för litet. Vi ger dig en helhetslösning som ser till alla delar av slamsugningen, och som alltid efterlämnar ett hundraprocentigt resultat.

När olyckan redan har varit framme

Har olyckan redan varit framme och översvämningen är ett faktum? Inga problem, vi ordnar det hela. Självfallet är det alltid till fördel att slamsuga i tid, men ibland så hinner vädret före tanken. När så är fallet kan du känna dig trygg med att vår jour står redo dygnet runt, året om, för att hjälpa dig.

Teckna ett löpande schema

Vill du göra det lätt för dig? Teckna ett avtal så tömmer vi dina dagvattenbrunnar på ett löpande schema en eller två gånger per år, beroende på hur du vill ha det. Enklare än så kan det inte bli att undvika att dagsvattenbrunnarna svämmar över.

Bred bild på Spol och Sug logotyp