SOCIALSANERING stockholm

Socialsanering – ett viktigt uppdrag

Vid socialsaneringar saneras en rejält förorenad boendemiljö från lukt och föroreningar, vilket kräver erfarenhet och rätt utrustning. Det krävs med andra ord Spol & Sug.

Till de tjänster som vi på Spol & Sug erbjuder hör socialsanering. Socialsanering är något som man kanske inte hör så mycket om, men som är oerhört viktigt. Därför tänkte vi ta tillfället i akt att berätta lite om det här.

Socialsanering innebär att man sanerar miljöer som har blivit ordentligt förorenade, så pass förorenade att vanlig städpersonal inte tar sig an den här typen av uppdrag. Det kan handla om allt från lägenheter där personer har levt i bokstavlig misär till hem där en avliden har legat en längre tid, och det är vanligt att blod och avföring efter djur är med i bilden. Det krävs med andra ord en ordentligt grundlig sanering för att få bukt med problemet. Där kommer vi in i bilden.

Återställer den ursprungliga boendemiljön

Vi ser till att sanera så att man får tillbaka den ursprungliga boendemiljön så långt det går, även vad gäller lukten. Ibland kan man behöva genomföra rivningar, medan det i andra fall räcker med en enklare desinficering. Oavsett hur liten eller omfattande saneringen än är ser vi till att ta hand om det. Med vår långa erfarenhet och med den senaste utrustningen lämnar vi alltid ett bra resultat efter oss.

Vi på Spol & Sug erbjuder socialsanering i hela Stockholm, från Danderyd till Östermalm vidare till Skarpnäck. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ditt objekt.

tva-personer-fran-spol-och-sug-vid-bil