IMG_4007-359x450

Slipp rörproblem! Boka högtrycksspolning idag

Investera i er fastighet med en stamspolning! Som bäst på det vi gör utför vi stamspolningar där rören blir som nya igen. Kostnadseffektivt för dig – en självklarhet för oss.

Nu är det dags att boka in stamspolningen! Att underhålla rören regelbundet i en fastighet är att investera i fastigheten i sig. Bara för att en byggnad har ett par år på nacken betyder inte det att rören måste bytas ut, låt oss utföra en kontroll på rören och se om de är värda att investera i! För varför utföra en kostsam stamrenovering när man kan få rören i princip som nya med en stamspolning?

Fördelarna med en stamspolning

Så varför ska man boka in en högtrycksspolning? Ja av samma anledning som man arbetar förebyggande för att inte få rost på bilen; förhindra allvarliga skador och förbättra livslängden. I det här fallet gäller det att förhindra skador på fastighetens rörsystem och förbättra livslängden på samtliga rörstammar. Lägg till ett bättre flöde och en minskad risk för vattenskador och fördelarna är rätt solklara.

Stamspolningar sedan 1989

Vi utför högtrycksspolningar av stammar och avlopp i hela er fastighet, oavsett hur stora eller små rören än är. Vi har hjälpt bostadsrättföreningar och företag med stamspolningar sedan 1989. Den erfarenheten, tillsammans med de senaste redskapen och utbildad personal, gör att ni kan känna er trygga med att placera era rör i våra händer.

Här nedan följer en före- och en efterbild från en BRF-förening som vi hjälpte i veckan. Den enorma skillnaden är rätt enkel att se.

70 procent i rör

31.efter rengöring 1