Unknown

Planera för din sommar – boka in poolfyllning

Våren har äntligen infunnit sig, och nu närmar sig poolsäsongen med stormsteg. Vi på Spol & Sug kommer mer än gärna hem till dig med en av våra vattenbilor och fyller din pool eller badtunna – självklart på den dag och tid som passar dig!

Våren är här för att stanna, och snart följer sommaren. Det betyder att den efterlängtade poolsäsongen snart är här! Sol och bad, det finns nog inget bättre sätt att avnjuta sommaren på. Är du en av de lyckligt lottade som har en pool eller badtunna hemma? Då har vi på Spol & Sug just den tjänst du söker – snabba vattenbilar som fyller din pool med klart, rent vatten.

Vattenbilar med 8000 liter

Pool, spabad, badtunnor, till oss kan du vända dig oavsett vad du än har hemma. Det spelar inte heller någon roll vilken storlek poolen har, och därmed hur många liter du behöver – våra vattenbilar rymmer 8000 liter. Du kan därför räkna med att våra tankbilar kommer att fylla din pool lika snabbt som säkert. Självklart kommer vi på den dag och tid som passar just dig.

Poolfyllning i hela Stockholm Norrort

Hör av dig och boka en tid för poolfyllning idag! Vi finns tillgängliga dygnet runt, alltid redo att hjälpa dig. Och du – vi utför poolfyllningar i hela Stockholms Norrort. Alltid med den senaste utrustningen och välutbildad personal. Det är inget annat än en självklart för oss.

 

Poolfyllning_Norrort-1200x430