rörinspektion1-300x225

Kolla skicket på dina avloppsrör – boka en rörinspektion med kamera

Har du  problem med dina avlopp, eller finns det planer på en större renovering i hemmet? Med en rörinspektion med kamera gå det snabbt att se eventuella skador på avloppsrören och anpassa åtgärderna därefter.

För att ett hem ska vara i ett bra skick är det viktigt att avloppsrören är i ett bra skick, men eftersom rören ligger som de gör är det inte alltid så lätt. Man kanske vill kolla rörens skick innan man sätter igång med en omfattande renovering, eller så är man medveten om att något är fel. Så vad ska man göra? Enkelt – kontakta oss för en rörinspektion med kamera!

Rörinspektion med den senaste utrustningen

Med hjälp av den senaste utrustningen går vi in i dina avloppsrör med en kamera för att se vad som kan ha hänt med dina gamla avloppsrör. Vår kamera ser allt; rötter, sprickor, föremål, stenar, oavsett vad som än gömmer sig där nere plockar vår kamera upp det. Det är en metod som är lika enkel som skonsam.

Inför renoveringar eller ombyggnationer

Avloppskameror är även utmärkta för att se rörens skick innan en omfattande renovering drar igång. Ett nytt badrum, nya plattor, en större altan, oavsett vad du än har tänkt dig kan du känna dig trygg med att låta oss på Spol & Sug ta hand om rörinspektionen inför det hela.

Sätt in åtgärder i tid

Stockholms Spol & Sug hjälper över flera hundra människor årligen med att filma deras avloppsrör för att se orsaken till stopp och problem. Genom att hålla koll på skicket på avloppsrören blir det enkelt att sätta in åtgärder i tid, något som blir både enklare såväl som billigare än om man går in för sent.

Ta reda på statusen på dina avloppsrör – boka in en rörinspektion idag.

 

Bred bild på Spol och Sug logotyp