IMG_3684

Jour dygnet runt – året om

Har olyckan varit framme mitt i natten? Har du upptäckt ett allvarligt stopp i avloppet på söndagen? Oavsett tiden på dygnet, dagen på året, står Spol & Sug redo att hjälpa dig.

När olyckan är framme är det vanligtvis bråttom att få hjälp. Oavsett om problemet är en följd av en olycka, olyckligt väder eller ett allvarligt stopp i avloppet av annat slag brinner det vanligtvis runt knutarna för att få bort problemet. Det är därför som vi på Spol & Sug är noga med att hjälpa dig direkt!

 Tre på natten? Dagen innan julafton?

Oavsett vilken tid på dygnet som du har drabbats kan du känna dig trygg med det faktum att vår jour alltid finns tillgänglig. Tre på natten, dagen innan julafton, oavsett när problemet väljer att visa sitt fula ansikte är det bara att lyfta luren. Vår erfarna personal kommer direkt.

Både privatpersoner och företag

För oss spelar det ingen roll om det är din privata källare som har översvämmats eller om det är restaurangen som har drabbats av ett allvarligt avloppsproblem, till oss är både privatpersoner och företag välkomna. Vi ser till att lösa alla sorters problem som kan uppstå i eller utanför fastigheten. När det kommer till svårt akuta situationer är vi helt enkelt bäst på det vi gör!

Stockholm med omnejd

Vi på Spol & Sug finns tillgängliga dygnet runt för er i Stockholm med omnejd. Ring oss på 08-470 52 10 – vi står redo att hjälpa dig!

IMG_3677