70-procent-i-ror

Hör upp! Nu har vi erbjudande på stamspolning!

Har du börjat höra kluckande ljud från avloppet? Börjar det lukta illa? Går det långsamt för vattnet att rinna ner? Då är det dags för en stamspolning!

Att få stopp i stammarna kan i värsta fall leda till översvämningar i fastigheten, vilket kan ge väldigt stora kostnader som följd. Vi på Stockholms Spol och Sug har mer än 30 års erfarenhet av spolning av avlopp. Med våra metoder av rätt tryck och våra speciella munstycken tvättar vi rören på insidan så de blir rena och fullt flöde återkommer. Gamla rör blir som nya igen!

Vad kostar det då?

Blir det inte dyrt, kanske du tänker? Nej, istället för stambyten och renoveringar som kostar enorma summor, så rekommenderar vi en stamspolning istället. Det ger avloppsstammarna mycket längre livstid och är dessutom skonsamt för plånboken.

15% rabatt på stamspolning

Vi erbjuder er en underhållsplan för era stammar och avlopp. Det är svårt att säga exakt hur ofta era stammar behöver spolas, men ca 5–6 år kan man nog säga generellt. Passa på att boka ett kostnadsfritt besök med en offert på just er fastighet, BRF, förening eller hus.

Med koden februari 2019 får ni just nu 15% på den offert ni får, om ni bokar er stamspolning innan 31/3.

Kvällar, nätter, helger – Vi har jour dygnet runt!

Stockholms Spol och Sug erbjuder jour dygnet runt. Så om olyckan är framme på kvällar eller helger, är vi redo att hjälpa er att högtrycksspola eller slamsuga alla sorters avlopp.

1.bilar-2