Två personer från Spol och Sug

Ge rätt intryck med en fasadtvätt

För att en byggnad ska kunna ge rätt intryck är det viktigt att den är ren, vilket kan vara svårt som en följd av luftföroreningar. Vi på Spol och Sug gör rent alla typer av fasader från alla typer av föroreningar.

Första intrycket varar som bekant, och det gäller även byggnader. För att en byggnad ska ge rätt intryck är det viktigt att fasaden är ren och fri från mossa, luftföroreningar och bilavgaser. Dock är verkligen oftast en annan, och att få fasaden så ren som man vill ha den är inte alltid så lätt. Så hur ska man gå tillväga? Låta oss på Spol och Sug ta hand om det självfallet!

Fackmannamässiga rengöringar

Vi utför fackmannamässiga rengöringar som ser till att spola bort det som förstör fasadens intryck, utan att fasadens yta tar skada. Oavsett om fasaden inte har rengjorts på flera år, eller om den togs om hand relativt nyligen, ser vi till att efterlämna ett resultat som garanterat kommer att göra dig nöjd.

Från fasader till soprum

Har du kanske ett soprum, ett garage, sopnedkast eller en tvättstuga som behöver rengöras? Oroa dig inte, vi arbetar med alla olika typer av rengöring. Oavsett vad det är för sorts fasad eller utrymme som behöver rengöras kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss. Vi har lång erfarenhet och bra utrustning för att kunna åta oss alla typer av nedsmutsningar.

Låt oss göra rent åt dig – kontakta oss idag!

Två personer från Spol och Sug vid bil