En medarbetare från Spol och Sug

Från privatpersoner till företag, vi löser dina rörproblem!

Privatpersoner, företag, fastighetsägare, rörfirmor, till oss är alla välkomna för snabb och proffsig rörhjälp. Dag som natt, helg som vardag.

Rörproblem kan drabba vem som helst, när som helst. Klockan kan ha slagit helg och man har äntligen funnit sig tillrätta i soffan framför tv:n i huset, när frugan plötsligt hojtar till om att det är totalstopp i gästtoaletten. Fastighetsägarens första samtal på morgonen kan bekräfta att helgen regn har resulterat i en översvämning i fastighetens källare. Restaurangen kan mitt under de bästa middagstimmarna bli informerade om att restaurangens toaletter har svämmat över. Oavsett plats, oavsett orsak, finns vi på Spol & Sug här för att hjälpa dig.

Snabb hjälp med rätt utrustning

För oss spelar det ingen roll vilka våra kunder är, att hjälpa stora som små med att få bukt med sitt avloppsproblem är det vi gör. Punkt slut. För sanningen är den att det inte spelar någon roll vem som har drabbats av rörproblem, det handlar helt enkelt om att man snabbt får proffsig hjälp av ett företag med rätt utrustning. Som inte bara ser till att ta bort problemet men som gör det på ett sådant sätt att rören inte tar skada. Som jobbar så snabbt som möjligt. Vilket, kort sagt, är allt det vi på Spol & Sug gör.

Så oavsett vad ditt rörproblem än omfattar, hur stort eller litet det än är, kontakta oss på Spol & Sug så löser vi det åt dig. Dygnet runt, året om.

Personalbild spol och sug