publik solvalla elitloppet 2012  -1-10.jpg

Elitloppet 2019 med Spol & Sug

Elitloppet står snart för dörren med allt spännande som det innebär! För att göra upplevelsen så njutbar som möjligt för dig har Spol & Sug arbetat hårt med allt från tömning av avloppstankar till tvättning av staket, tjänster som vi mer än gärna utför åt dig också.

Fira Elitloppet 2019 tillsammans med Spol & Sug! Med världens största travfest för dörren har vi på Stockholms Spol & Sug arbetat hårt för att göra upplevelsen så njutbar som möjligt för dig. Hur då? Genom att ha tvättat alla staket och tv-skärmar över hela Solvalla! Vi kommer att fortsätta arbeta hårt under helgen med att tömma avloppsankarna och dylikt för våra kunder inne på Solvalla, allt för att göra den här travfesten till en att minnas.

Boka in samma tjänster som Solvalla

Är du nyfiken av samma tjänster? Inga problem, vi ställer mer än gärna upp på att tvätta och göra fint inför era event. Ta hjälp av oss för att slamsuga era avloppstankar och toaletter inför festivaler, födelsedagsjippon, bröllopsfester eller liknande. Oavsett vilken tid på året och vilken tid på dygnet som gäller ställer vi på Spol & Sug alltid upp för att göra dig som kund så nöjd som möjligt!

Senaste tekniken – välutbildad personal

Tack vare den senaste tekniken, den bästa utrustningen och med välutbildad personal är det lätt för oss att utföra jobbet på bästa sätt möjliga. Oavsett hur litet eller omfattande uppdraget än är kan du därför känna dig trygg med att vända dig till oss. För oss är det en självklarhet att inte lämna något annat än ett perfekt resultat efter oss.

Upptäck vad vi kan göra för dig – kontakta oss idag!

SOLVALLA-PUBLIK-KURV-ELITLO