47290851_136237044049202_6001979567962008442_n

Bra att veta inför vintern

Vid vargavintrar är risken stor för att vattenledningarna fryser till, vilket kan leda till stora problem. Vi har lång erfarenhet av att tina upp frusna rör och utan att röret tar skada.

Om inte alltför länge kommer vintern att vara här, och med den kommer som bekant kylan. Vissa år blir det knappt ett par minusgrader, medan andra blir till riktiga vargavintrar. Om vargavintern skulle slå till i år är risken stor för att vattnet i ledningarna fryser till. Frusna vattenledningar är aldrig roligt, och att stå utan vatten i hemmet hör till en av de saker man absolut vill undvika. Om olyckan skulle vara framme är det därför bra att känna till att vi på Spol och Sug har lösningen.

De frusna rören ångas

Med hjälp av ångning ser vi till att tina upp isproppen i dina frusna vattenledningar, helt utan att skada rören. Det i sin tur motverkar att sprickbildning bildas, vilket är viktigt för att rören ska fungera korrekt. Vi är ute varje vinter och hjälper en mängd kunder med att tina upp sina rör. Du kan därmed känna dig trygg med det faktum att vi har både erfarenheten såväl som utrustningen för att utföra uppdraget.

Jour dygnet runt

Om olyckan skulle vara framme i vinter och du står där med frusna rör, oroa dig inte. Vi kommer på direkten. Vi har jour som du är välkommen att ringa när som helst, dygnet runt. Svårare än så är det inte att bli av med igenfrusna rör!

 

frostad-kran_