Tre personer från Spol och Sug vid firmabil

Bostadssanering & socialsanering i Stockholm

Vi på Spol o Sug är utbildade och kunniga inom både bostadssanering och socialsanering. Vi har rätt kompetens och kunnig personal för att kunna ta oss an alla typer av bostadssaneringerar som du kan tänkas behöva.

Sanering av bostad – Gammalt blir nytt

Ibland har en bostad behandlats så illa att en vanlig städningen inte räcker för att klara av jobbet. Då kan det vara lägligt att utföra en sanering av bostaden vilket kräver en speciell kunskap för att använda särskilda maskiner och rengöringsmedel. Det finns flera olika anledningar till varför man kan vara i behov av en sanering, några av orsakerna kan vara:

Det finns såklart en del allvarligare fall men i flera fall så är det enda som krävs är en rejäl rengöring för att återställa badrum, kök eller kanske hela bostaden för att få det ny igen. Hos Spol o Sug så har vi möjligheten att utföra allt från mindre till mer omfattande saneringsuppdrag.

Sanering av bostad i Stockholm

Hos oss får du möjlighet till utbildad personal med rätt kompetens för att kunna erbjuda en fullständig sanering och röjning av din bostad. Vi använder oss av speciella rengöringsmedel och andra typer av maskiner för att på så sätt få bästa möjliga resultat. Vi använder oss bland annat av olika medel som gör det möjligt att få bort all smuts samtidigt som de är skonsamma för bostaden och såklart miljövänliga.

 Om du är i behov av en större sanering så kommer vi gärna direkt ut på plats för att få en bättre översikt kring projektet för att på så sätt skapa oss en bättre uppfattning om vad som behöver göras och vad det kommer att kosta dig som kund. På så sätt får du som kund bästa möjliga pris för projektet. Om du är i behov av sanering för ett mindre projekt så kan det ofta räcka med översiktlig information för att kunna ge en offert direkt över telefon eller epost. Några saker vi ofta vill veta är:

  • Hur stor är bostaden? Ange storlek i kvadratmeter.

  • Några övriga utrymmen? Såsom källare, garage eller liknande som behöver röjas eller saneras?

  • Hur ser tillgängligheten ut? Vilken våning? Finns det hiss? Finns det framkomlighet för lastbil eller större fordon?

  • Finns det tunga föremål? Exempelvis föremål över 70kg som behöver röjas?

Du kan kontakta oss på 08-470 52 10 eller be om en offert genom att klicka här!