En medarbetare från Spol och Sug

Boka in årets pooltömning

Sommaren börjar att gå mot sitt slut, och därmed är det dags att tänka på hur poolen bäst ska tömmas. Många pooler innehåller klor, ett desinfektionsämne som inte är miljövänligt och som därmed inte får släppas ut i naturen hur som helst. Hur gör man då för att tömma ens pool på bästa sätt möjliga? Man kontaktar oss på Spol och Sug såklart!

Man brukar säga att ett gott samvete är den bästa huvudkudden, och samma sak kan man säga om en god planering. Årets sommar börjar att gå mot sitt slut varpå det därmed är dags att planera in hur man ska tömma ens pool på ett sätt som är:

  • Miljövänligt
  • Ekonomiskt fördelaktigt
  • Effektivt

Får inte släppas ut hur som helst

Eftersom många använder klor, ett icke miljövänligt desinfektionsmedel, i sitt poolvatten kan vattnet inte släppas ut hur som helst i vår natur. Detta omfattar din gräsmatta. Att leda in vattnet i sitt avlopp i huset går inte heller eftersom det är svårt för reningsverken att behandla avloppsvatten som innehåller alltför stora mängder kemikalier. Lösningen? Du kontaktar oss för att låta oss pumpa bort ditt poolvatten!

Effektivt och ekonomiskt

Vi på Spol & Sug utför samtliga av våra uppdrag med rätt utrustning för att effektivisera arbetet samt minska kostnaderna. När du vänder dig till oss kan du därmed räkna med att vi kommer att tömma din pool miljövänligt, effektivt, samt säkert, och detta utan att prislappen blir för hög. Det är en självklarhet för oss.

Låt oss ta hand om årets pooltömning – kontakta oss idag!

924d7cb73a1307f2125ed8e740fab456